Τα τελευταια νεα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1oυ Λυκείου Χολαργού καλεί όλους τους γονείς να συμμετέχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Λύκειο την 29/10/2014 και ώρα 19:00.  Αν δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί την 5/11/2014 και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο.

ΘΕΜΑΤΑ

  •    Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. 
  •   Προγραμματισμός δράσης για το σχολικό έτος 2014-2015.
  •   Προκήρυξη εκλογών για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή, αντιπροσώπους στην Ένωση Γονέων και εκπρόσωπο στο Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας. 
  •        Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.


Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. καθώς και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται εγγράφως στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που θα  εκλεγούν από την Γ.Σ. τρεις τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.
Για την εκπροσώπηση του Συλλόγου μας στην Ένωση Γονέων και στο Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας, απαιτείται να ψηφίσουν γονείς που να εκπροσωπούν το 1/3 των μαθητών του σχολείου μας. Για κάθε μαθητή μπορούν και πρέπει να συμμετάσχουν και οι δύο γονείς. Σε περίπτωση μη επίτευξης του 1/3 ο Σύλλογος δεν εκπροσωπείται.
Στόχος μας είναι να αξιοποιηθούν όλοι οι φίλοι γονείς που έχουν την θέληση και την διάθεση, ώστε  να κάνουμε τον Σύλλογό μας δυνατό, για να διεκδικεί το καλύτερο για τα παιδιά μας, να παρεμβαίνει ουσιαστικά και να δίνει έγκαιρα και αποτελεσματικά λύσεις στα προβλήματα του Σχολείου μας.




Το Διοικητικό  Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.