Τα τελευταια νεα

Νέοι συντονιστές τμημάτων


Τα τελευταία δύο χρόνια ισχύει στο σχολείο μας το σύστημα των συντονιστών τμημάτων. Ποιος είναι όμως ο ρόλος του συντονιστή τμήματος;
Είναι ο γονέας εκείνος που αναλαμβάνει την ευθύνη της μεταφοράς των προβλημάτων, προβληματισμών, ιδεών και σκέψεων τόσο από τους γονείς του τμήματος του προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και το αντίστροφο.
Σίγουρα συμφωνούμε όλοι, ότι προκειμένου να λειτουργεί σωστά και με θετικά αποτελέσματα ο Σύλλογος μας, απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να ειναι η άμεση, αμφίδρομη επικοινωνία και ενημέρωση μεταξύ μας.
Μη διστάσετε να ανατρέξετε στην ηλεκτρονική μας σελίδα και πατώντας στην ετικέτα "Συντονιστές", να βρείτε αυτόν ή αυτούς που έχουν αναλάβει το τμήμα του παιδιού σας και να μιλήσετε μαζί του για όποιο θέμα σας απασχολεί.
Όπως θα δείτε στο σχετικό πίνακα εξακολουθούμε να έχουμε σε εκκρεμότητα τμήματα της Β' τάξης, οπότε όποιος νομίζει ότι μπορεί να αναλάβει τη δράση αυτή ας επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά ή με mail ή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρει πατώντας στην ετικέτα "Συμμετοχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.