Τα τελευταια νεα


Αγαπητοί φίλοι γονείς,

Eίμαστε όλοι καλεσμένοι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών των Σχολείων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, για να συνδιαμορφώσουμε τις προτάσεις της, τις οποίες έχει κληθεί να καταθέσει στη συζήτηση για το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου μας στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.

Η ανοιχτή συζήτηση έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στις 11:00, στην αίθουσα τελετών του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.

Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός η ενημέρωση όλων των γονέων και κηδεμόνων των Σχολείων της περιοχής μας για την Πρόταση του Στρατηγικού Σχεδίου που ο Δήμος έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση και συγκεκριμένα για τα σημεία εκείνα που αφορούν σε θέματα παιδείας. Αφετέρου, η ενημέρωση για το αρχικό σχέδιο εισήγησης των θέσεων της ´Ενωσης, οι οποίες θα συνδιαμορφωθούν και με τις δικές σας προτάσεις-παρατηρήσεις.

Γι' αυτό είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή όλων μας. Όλοι οφείλουμε να γνωρίζουμε και να εκφέρουμε άποψη για τα θέματα που αφορούν στα παιδιά μας, το περιβάλλον τους και την καλλιέργεια τους για την τρέχουσα πενταετία. 

Το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.