Τα τελευταια νεα

"Μ’ ακούει κανείς;"


Αφού ήρθε "Εγγλέζος" στο ραντεβού του για τις 19:00, αφού περίμενε το τέλος της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας η οποία κράτησε περίπου ένα τέταρτο περισσότερο-πραγματοποιήθηκε κανονικά αλλά γι' αυτή θα μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση-και αφού συμμετείχε στα πηγαδάκια μας στο διάλειμμα που την ακολούθησε, ήρθε η δική του σειρά να πάρει το λόγο. 
Μιλάμε για τον Υπεύθυνο του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, κ. Αθανάσιο Ραφτόπουλο,  με τον οποίο την Τετάρτη που μας πέρασε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας είχαμε μια ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση με θέμα : "Μ’ ακούει κανείς;"
(για την ενίσχυση της αυτοαντίληψης των γονιών).
Με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο κ. Ραφτόπουλος μας ανέπτυξε το καυτό θέμα της επικοινωνίας με τα έφηβα παιδιά μας. Δεν ήταν μια ξερή διάλεξη, αλλά μια ζωντανή διαδραστική συζήτηση για ένα θέμα που μας ακουμπάει όλους. Τελειώνοντας, αυτό που ζήτησε να κρατήσουμε είναι ο "τύπος" της φωτογραφίας. 
Εμείς θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την παρουσία του και θα τον περιμένουμε για την επόμενη φορά. Επίσης να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια και τους υποδιευθυντές του σχολείου που παραβρέθηκαν και συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.