Τα τελευταια νεα

2016-Δυναμική είσοδος....


  Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου την Κυριακή που μας πέρασε. Οι γονείς-μέλη που γέμισαν ασφυκτικά το φιλόξενο καφέ FLOYD-το οποίο και ευχαριστούμε-διασκέδασαν πίνοντας τον απογευματινό καφέ τους και συζητώντας για τα θέματα....

του σχολείου και των παιδιών μας, ανταλλάσσοντας ιδέες και σκέψεις.
  Η πρόεδρός μας Νατάσσα Χαμηλοθώρη, ξεκινώντας την κοπή της πίτας τόνισε ότι το 2016 προβλέπεται μία ιδιαίτερη χρονιά για το σχολείο, αφού μετά από παράλληλες ενέργειες διεκδικήθηκαν 680.000€ από την Περιφέρεια Αττικής για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και διαμόρφωσης του αύλειου χώρου. Στη συνέχεια ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο που παραβρέθηκε και του ζήτησε χαρακτηριστικά "να δεσμευτεί, με την καλή έννοια ότι ο ίδιος προσωπικά θα παρακολουθεί τις διαδικασίες και την πορεία του έργου ώστε να μη χαθεί ούτε ευρώ, ούτε λεπτό!"


  Ο Δήμαρχος παραλαμβάνοντας το κομμάτι της πίτας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά δήλωσε ότι τόσο η παρουσία η δική του όσο και των Αντιδημάρχων Παιδείας αποδεικνύουν την αγαστή συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων που αποφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα για το σχολείο και τους μαθητές. Ενημέρωσε ότι ο Δήμος έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Περιφέρεια και άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου.

  Η βασιλόπιτα-όπως σας είχαμε προϊδεάσει-έκρυβε ένα πρωτότυπο και μοναδικά φτιαγμένο για το Σύλλογό μας φλουρί με το λογότυπο του σχολείου, το οποίο κέρδισε η τυχερή μαμά του Α1 Ευαγγελία Ντιμέρη-Αναστασίου. Εκ μέρους του 15μελούς των μαθητών το κομμάτι της πίτας παρέλαβε το μέλος Αργύρης Φρούσιος.
















  Στην εκδήλωση, εκτός από το Δήμαρχο παραβρέθηκαν-και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους-η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Μ. Μουντάκη, η πρ. Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Χ. Παρίση, η Δ/ντρια του σχολείου κα Ι. Σχιστού, η υποδ/ντρια κα Μ. Χριστοφιλάκου.
Παραβρέθηκαν ακόμη γονείς εκπρόσωποι Δ.Σ. γειτονικών σχολείων από το Λύκειο Παπάγου ο Πρόεδρος κ. Γ. Γεωργιάδης και η Αντιπρόεδρος κα Β. Παπαγεωργίου, από το 5ο Νηπιαγωγείο Χολαργού η Πρόεδρος κα Α. Γιαννικοπούλου, από το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού η ταμίας κα Α. Σμυρλή, από το Γυμνάσιο Παπάγου η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων κα Ε. Κόκκοτα, από το 1ο Δημοτικό Χολαργού το μέλος Δ.Σ. κ. Γ. Μπουζαμπαλίδης, από το 3ο Νηπιαγωγείο Χολαργού η Πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας κα Ε. Σουπιανά. Το "παρών" έδωσε και ο κ. Εμ. Στογιάννης των γνωστών φροντιστηρίων.


Και του χρόνου....

ΥΓ. Σε όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση αυτού του όμορφου Κυριακάτικου απογεύματος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.