Τα τελευταια νεα

Μετά τα χάλκινα και ένα ασημένιο


  Ανάμεσα στις ανακοινώσεις για τις εξετάσεις, για να αλλάξουμε κλίμα να χαρούμε και να χαλαρώσουμε λίγο, θα σας γυρίσουμε πίσω στις επιτυχίες του σχολείου μας στο στίβο, από τον οποίο είχαμε μια εκκρεμότητα για να κλείσει η σχολική χρονιά. Τους 59ους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες που έγιναν στην Πάτρα την Τρίτη και Τετάρτη που μας πέρασε. 
Όπως είχαμε πει εδώ, συμμετείχαμε με δύο αθλήτριες. Τη Ρέα Θεοφιλίδου της Α'

τάξης στα 3000μ και τη Μελίτα Βασιλείου της Β' τάξης στα 400μ.

   Η Ρέα τερμάτισε στη 2η θέση με χρόνο 10.54.63 μετά από συνταρακτική κούρσα, αφού οι 8 από τις 11 αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν μαζί μέχρι τα τελευταία 200μ. όπου όλα κρίθηκαν στο σπριντ.




Και η πορεία της μάλλον δεν σταματάει εδώ καθώς αναμένεται η απόφαση του υπουργείου για τη συμμετοχή της στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Τραπεζούντα, στην οποία προκρίνονται αυτόματα οι πρώτοι αλλά και κάποιοι δεύτεροι.
Η Μελίτα στον πρωινό προκριματικό των 400μ. έχασε για λίγο την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος αφού σημείωσε επίδοση 62.70 ενώ η 8η αθλήτρια προκρίθηκε με 62.31, χρόνο που θα μπορούσε να πετύχει με καλύτερη διαχείριση της κούρσας.

Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στα κορίτσια μας για την άξια εκπροσώπηση του σχολείου και καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.