Τα τελευταια νεα

Το ταξίδι της ζωής


Η σχολική χρονιά 2015-2016 τελείωσε.
Μία χρονιά γεμάτη, πλούσια, θετική!
Μία χρονιά με 5 ατομικές και 3 ομαδικές διακρίσεις.
Το σχολείο μας χάρη στους μαθητές και τους καθηγητές του διακρίθηκε 8 φορές ανάμεσα στις 3 πρώτες καλύτερες παρουσίες, επιδόσεις σε αθλητικούς, περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς,

λογοτεχνικούς διαγωνισμούς της Περιφέρειας αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.


Καταφέραμε λοιπόν φέτος να κάνουμε το σχολείο μας ένα κύτταρο πολιτισμού όπου μέσα του κάθε παιδί να έχει χώρο να αναπνεύσει, να ξεδιπλώσει την προσωπικότητα του, τις ιδιαίτερες δεξιότητες του και όλα μαζί να αποτελέσουν μία αχτύπητη ομάδα. Την ομάδα του 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.


Φέτος όμως ήταν και μία χρονιά έντονου προβληματισμού για όλες τις οικογένειες της σχολικής μας κοινότητας. Ξεχωριστά θα αναφέρουμε τη μεγάλη δράση αλληλεγγύης με τη συγκέντρωση 130 σακκιδίων γεμάτα με συναισθήματα και είδη πρώτης ανάγκης που προσφέραμε σε 130 προσφυγόπουλα στο λιμάνι του Πειραιά. Μία δράση που τα παιδιά μας στήριξαν με έντονη ευαισθησία και καθολική συμμετοχή ζωγραφίζοντας κάρτες με ευχές παρέα με τα παιδιά του νηπιαγωγείου, ενώ στη συνέχεια αποτύπωσαν τον προβληματισμό τους σε ένα μονόλεπτο σποτάκι στέλνοντας δυνατά το μήνυμα ειρήνης "STOP THE WAR NOW!". Δείτε το.


Για το τέλος, μια ευχή για τα παιδιά, από όλους εμάς τους γονείς.

Το ταξίδι της ζωής είναι γεμάτο δράση, εμπειρίες, περιπέτειες. Απολαύστε το χωρίς να χάνετε λεπτό! Αυτό μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.