Τα τελευταια νεα

Καινούργιοι Η/Υ στο σχολείο μας


Με μια πολύ καλή είδηση, όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο, θα ξεκινήσουμε την ενημέρωσή σας για το 2017.

Ο επιχειρηματίας Οδυσσέας Κυριακόπουλος, έχοντας ενημερωθεί από το Γραφείο Παιδείας του Δήμου το οποίο γνώριζε τις ανάγκες του σχολείου μας, ότι οι μαθητές δουλεύουν σε ξεπερασμένους υπολογιστές οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του μαθήματος της πληροφορικής, κινήθηκε άμεσα.

Έτσι, δεκατρείς ηλεκτρονικοί υπολογιστές σύγχρονοι και "υπερηχητικοί", εξόπλισαν το ένα εργαστήριο πληροφορικής και τα χαμόγελα τόσο από τα παιδιά όσο φυσικά και από τη διεύθυνση περισσεύουν.


Σήμερα ήταν η επίσημη "πρώτη" του εκσυγχρονισμένου μας εργαστηρίου, με την παρουσία του ίδιου του κ. Κυριακόπουλου, του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου, της Αντιδημάρχου Παιδείας κ.Μαρίας Αθανασάκου–Μουντάκη, της Διευθύντριας του σχολείου κ Σχιστού, αλλά και του υπόλοιπου Συλλόγου Διδασκόντων.

Ο κ. Κυριακόπουλος αφού δέχθηκε τις ευχαριστίες του Δημάρχου για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα, στη συνέχεια μίλησε σε τμήμα της Α' τάξης κατά τη


διάρκεια του μαθήματος της Πληροφορικής για την σωστή χρήση των υπολογιστών, για την αξία τους ως εργαλεία μάθησης, έρευνας και καλλιέργειας κριτικής σκέψης. Οι μαθητές τον ευχαρίστησαν με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα.

Κλείνοντας, εκτός από τις επί τόπου ευχαριστίες της Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Χαμηλοθώρη που παραβρέθηκε, θα θέλαμε και μέσα από τη σελίδα μας να μεταφέρουμε την ικανοποίηση όλων μας για τη συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία αλλάζει το επίπεδο της διεξαγωγής του μαθήματος της πληροφορικής αλλά και του σχολείου μας γενικότερα. Ελπίζουμε να αποτελεί την πρώτη μιας σειράς ανάλογων ενεργειών ώστε να καλυφθούν το δυνατόν οι περισσότερες αν όχι όλες οι ανάγκες του σχολείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.