Τα τελευταια νεα

Σύνολο:1150 τυροπιτάκια!!!!


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα δράση μας προς την κατεύθυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας-και είμαστε πολλοί χαρούμενοι και περήφανοι γι' αυτό.
Φυσικά μιλάμε για την παρασκευή φρέσκων και λαχταριστών ειδών διατροφής-στην προκειμένη περίπτωση τυροπιτάκια-και τη διάθεσή τους στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Έτσι, την προηγούμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στην κουζίνα του 1ου Γυμνασίου, συγκεντρώθηκαν το ΔΣ και μέλη-φίλοι του Συλλόγου μας





και με πολύ μεράκι και κέφι, παρασκεύασαν 1150 τυροπιτάκια τα οποία και συσκεύασαν ανά 10 σε σακουλάκια για την καλύτερη διανομή τους.


-Αν ήταν νόστιμα;
-Ποιος ξέρει;
-Άλλωστε όπως όλοι πολύ καλά καταλαβαίνουμε δεν ήταν η νοστιμιά ο στόχος. 
Τα τυροπιτάκια παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Μπουζαμπαλίδη την Πέμπτη που μας πέρασε στο κοινωνικό παντοπωλείο. 
Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού για τη φιλοξενία και πιο συγκεκριμένα τους καθηγητές που ασχολούνται με το Cooking Club και φυσικά ήταν παρόντες, κ. Κατσάρα και Μαριδάκη για όλη τη βοήθεια. 





Για το τέλος αφήσαμε τις ευχαριστίες προς το Super Market Σκλαβενίτης του Χολαργού καθώς και τον κ. Ανδρέα Βλασόπουλο που με τις ευγενικές χορηγίες τους μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση και αυτής της προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.