Τα τελευταια νεα

Μπράβο στα παιδιά!!!



Στη βράβευση των μαθητών των τριών Λυκείων του Δήμου μας που στις Πανελλήνιες της σχολικής χρονιάς που πέρασε πέτυχαν την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια της χώρας και πλέον είναι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, προχώρησε την Κυριακή που μας πέρασε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχείο Χολαργού με την παρουσία των γονέων και των φοιτητών και την άνοιξε το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα».


Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι πρώτοι μαθητές κάθε σχολείου σε αριθμό μορίων εισαγωγής και με το μεγαλύτερο Μ.Ο. απολυτηρίου, οι οποίοι εκτός από το βραβείο τους έλαβαν ως δώρο και από ένα φορητό υπολογιστή. Τέλος εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής αλλά και των διδασκόντων των σχολείων του Δήμου, επέδωσαν σε όλους τους εισακτέους βραβεία για την επιτυχία τους.


Για την ιστορία τα τρία σχολεία κατάφεραν να συγκεντρώσουν ψηλότερα ποσοστά εισαγωγής από το συνολικό πανελλαδικό 73,97%. Πιο συγκεκριμένα το σχολείο μας πέτυχε ποσοστό εισαγωγής 76,4%, με 75 μαθητές (82,41%) να εισάγονται σε Α.Ε.Ι. από τους συνολικά 119 που έδωσαν εξετάσεις και 16 μαθητές (17,58%) να εισάγονται σε Τ.Ε.Ι. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.