Τα τελευταια νεα

Ένας αγώνας μπάσκετ που μας αφορά όλους


Την ημέρα της αναμέτρησης της ομάδας των ανδρών του Χολαργού με τον Πανιώνιο αύριο Σάββατο στις 15:30, θα γίνει και ένας άλλος πολύ πιο σημαντικός αγώνας. Θα είναι μια αναμέτρηση που εκτός από το αγωνιστικό έχει και πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς είναι αφιερωμένη στην Κιβωτό του

Κόσμου και τον άνθρωπο που μέσα από τις δομές της προσπαθεί να βοηθήσει παιδιά να σταθούν στα πόδια τους, τον πολύ αγαπητό σε όλους πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου.

Στο "Αντώνης Τρίτσης" λοιπόν θα παραβρεθούν ο πατήρ Αντώνιος και τα παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση αλλά και να αγωνιστούν στο ημίχρονο σε έναν αγώνα επίδειξης με «αντίπαλο» την ομάδα παίδων του Χολαργού. 

Η κίνηση όμως δεν θα σταματήσει εκεί. Πριν την έναρξη του αγώνα, σε ειδικό χώρο στην είσοδο του γηπέδου, θα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της Κιβωτού. Η συγκέντρωση των ειδών θα συνεχίζεται και για όλη την εβδομάδα (στα γραφεία του συλλόγου στο κλειστό Αντ. Τρίτσης, εκτός από τρόφιμα και είδη των οποίων η συντήρηση απαιτεί ψυγείο τα οποία θα συγκεντρωθούν αποκλειστικά την ημέρα του αγώνα μεταξύ 13:00-15:30).

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.