Τα τελευταια νεα

Ανακοίνωση για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 19/2/2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΤΗΣ 19ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η συνέλευση ξεκίνησε με την εισήγηση της Προέδρου επί τη βάση:
  1. Της από 12/2/2020 επιστολής του Συλλόγου μας προς το Δήμο Παπάγου-Χολαργού
  2. Της προφορικής ενημέρωσης την οποία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος τη Δευτέρα 17/2/2020
  3. Του με αριθμ. Πρωτ. 3007/14-2-2020 εγγράφου της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού με θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με την εκτέλεση, την πορεία και του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ»
και με δεδομένο ότι παρά το σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε με το προαναφερόμενο (1) της εισήγησης αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών, ουδείς έχει κάποια πληροφόρηση. Επιπρόσθετα, με το δεδομένο ότι σύμφωνα με το προαναφερόμενο (3) της εισήγησης που ενσωματώνει την έγγραφη πρόταση του εργολάβου για την έναρξη των εργασιών, προτείνεται η παράλληλη εκτέλεση αυτών με τη μεταφορά όλων των λειτουργιών του σχολείου στο παλαιό κεραμοσκεπές τμήμα του σχολικού κτιριακού συγκροτήματος.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν το λόγο και στις τοποθετήσεις των μελών κυριάρχησε η ανησυχία και ο προβληματισμός:

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν το λόγο και στις τοποθετήσεις των μελών κυριάρχησε η ανησυχία και ο προβληματισμός:

α. για τους όρους ασφαλείας κατά τη διάρκεια της παράλληλης εκτέλεσης των εργασιών με την ταυτόχρονη λειτουργία του σχολείου και
β. για την ανυπαρξία πλάνου-πρότασης μετεγκατάστασης από τους αρμοδίους (Δήμος, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας κλπ) εφόσον τελικά επιλεγεί αυτή η λύση.

Μετά από όλα τα παραπάνω η συνέλευση κατέληξε στο ότι κρίνεται αναγκαίος ο σαφής προσδιορισμός των προαναφερθέντων παραμέτρων (παράλληλη εκτέλεση εργασιών και μετεγκατάσταση) από τους εμπλεκόμενους αρμόδιους.

Όλα τα παραπάνω έχουν αναλυτικά καταγραφεί στα τηρηθέντα πρακτικά της ΓΣ, τα οποία και θα κοινοποιηθούν ηλεκτρονικά στο άμεσο προσεχές διάστημα.

Το ΔΣ
του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
του 1ου Λυκείου Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.