Τα τελευταια νεα

Αναβολή ΓΣ λόγω μέτρων για τον κοροναϊό


Αγαπητοί γονείς-μέλη του Συλλόγου μας, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνέχεια  της ανακοίνωσης του  Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων για τις επόμενες δύο εβδομάδες, αναβάλλεται η σημερινή επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, για τη λήψη απόφασης, σχετικά με την παράλληλη λειτουργία του σχολείου και την εκτέλεση εργασιών σε αυτό.

Υπό τις δεδομένες πλέον συνθήκες αδυναμίας συγκεντρώσεως όλων μας στον συνήθη τόπο συνεδριάσεως της Γενικής Συνελεύσεως του Συλλόγου μας, θα ενεργοποιήσουμε τη δυνατότητα για την έκφραση γνώμης μέσω διαδικτύου από καθένα από εσάς, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα υποκαταστήσει τη λήψη αποφάσεως από τη Γ.Σ. και για τη διαδικασία της οποίας θα ενημερωθείτε με επόμενο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Αμέσως μετά την άρση των μέτρων και την επαναλειτουργία της σχολικής μονάδας του 1ου Λυκείου Χολαργού, θα σας ενημερώσουμε για την επανασύγκληση της Γ.Σ. του Συλλόγου μας, με σκοπό τη λήψη αποφάσεως επί των ήδη προανακοινωθέντων ζητημάτων. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του 1ου Λυκείου Χολαργού
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.