Τα τελευταια νεα

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

α) Μετά την κοινοποίηση του με αριθ. πρωτ. 159/07-05-2020 εγγράφου σας, το οποίο απευθύνατε προς τον Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού, κον Η. Αποστολόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας, κον Μ. Τράκα, με κοινοποίηση και προς τον Σύλλογό μας, με θέμα "Αίτημα διακοπής οικοδομικών εργασιών στο 1ο ΓΕΛ Χoλαργού"

β) Καθώς και την αποστολή μηνύματός σας (ΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ !!!) μόλις σήμερα, 10-05-2020 και ώρα 20:06΄, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προς τους γονείς των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Χολαργού, στο οποίο καταγράφετε, εκτός άλλων, ότι :

"Ο Σύλλογος Διδασκόντων έχει ήδη με απόφαση του δηλώσει ότι δεν εγκρίνει  την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών με την παράλληλη λειτουργία του σχολείου ..."

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ

- Μας γνωστοποιήσετε, κοινοποιώντας μας και το σχετικό έγγραφο :
Την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, για τη μη παράλληλη λειτουργία του σχολείου και την εκτέλεση εργασιών, την οποία ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ούτε στο επίσημο ως άνω έγγραφό σας (με αριθ. πρωτ. 159/07-05-2020).

- Μας γνωστοποιήσετε, κοινοποιώντας μας και το σχετικό έγγραφο :
Τα Πρακτικά του Σχολικού Συμβουλίου της 10ης Μαρτίου 2020 (που συνεδρίασε παρουσία μελών του διδακτικού προσωπικού, μελών του 15μελούς, της κας Σουρανή, του κου Δημήτρη Ομουρλόγλου (ειδικού πραγματογνώμονα - καλεσμένου του Συλλόγου μας) και τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας,

όπου επιβάλατε την άποψη ότι, το σχολείο θα λειτουργεί και παράλληλα θα γίνονται οι εργασίες αναβάθμισής του, μέχρι του σημείου, ενόψει της σφοδρής αντίδρασής μας, να διακόψετε τη διαδικασία και να ματαιώσετε τη λήψη αποφάσεως από το Σχολικό Συμβούλιο

ΤΟ ΔΣ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.