Τα τελευταια νεα

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

των μαθητών του 1ου ΓΕΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Εκ μέρους των μελών του απερχομένου Δ.Σ. του Συλλόγου μας και σε συνέχεια της από 20-09-2020 σχετικής Ανακοίνωσής μας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μόνη αρμόδια πλέον σύμφωνα με το νόμο, για τον καθορισμό της ημέρας, της ώρας και του τόπου, που θα διεξαχθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Χολαργού, με την αυτονόητη πρόβλεψη και τήρηση των υγειονομικών μέτρων αποφυγής διάδοσης του covid 19, όπως σήμερα αυτά ισχύουν στην περιφέρειά μας, είναι η κα Διευθύντρια της Σχολικής αυτής Μονάδας.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θέτουμε υπ' όψιν σας τη σχετική απόφαση-ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, αλλά και την από 01-10-2020 απάντηση την οποία απέστειλε στην κα Σχιστού, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΣΓΜΕ), προς την οποία η κα Διευθύντρια είχε αποστείλει σχετικό ερώτημα, με το με αριθ. πρωτ. 608/30-09-2020 έγγραφό της.

Μετά ταύτα, τελούμε άπαντες εν αναμονή σχετικής ενημερώσεως από τη Διεύθυνση του 1ου ΓΕΛ Χολαργού, ώστε να συμμετάσχουμε στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου μας και να προβούμε στον απολογισμό του έργου μας και τα περαιτέρω νόμιμα.

Με τη σύμφωνη γνώμη και την αυτή τοποθέτηση και των λοιπών μελών του απερχομένου οργάνου εν σχέσει με τα ανωτέρω,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του απερχομένου Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Χολαργού

Τασία Σμυρλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.