Τα τελευταια νεα

Υποτροφίες σε μαθητές


O Δήμος Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, εξασφάλισε δεκατέσσερις (14) υποτροφίες για μαθητές/τριες που κατά τη σχολική χρονιά 2021-2022 θα φοιτήσουν στην Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου, έτσι ώστε να ενταχθούν στα τμήματα προετοιμασίας Πανελληνίων Εξετάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για υποτροφία κατά το σχολικό έτος 2021-2022, έως ΑΥΡΙΟ Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 (είτε στο πρωτόκολλο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, Λ. Περικλέους 55, ισόγειο, είτε ηλεκτρονικά σε μια από τις διευθύνσεις protocol@dpapxol.gov.gr και mathanasakou@dpapxol.gov.gr, προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που θα βρείτε ανοίγοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω.

Εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι περισσότεροι του αριθμού των υποτροφιών, η αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος «Κοντά στο Δημότη», θα προβεί σε αξιολόγηση και επιλογή των ωφελούμενων με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, με στόχο την στήριξη συμπολιτών μας που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.