Τα τελευταια νεα

Ενημέρωση Σχολικού Συμβουλίου

 



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Στις 15/11/21 πραγματοποιήθηκε το πρώτο σχολικό συμβούλιο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα κάτωθι :

1) Αιτήματα μαθητών κατά την κατάληψη

2) Το θέμα του κτιριακού ( έργο ενίσχυσης της στατικότητας και ενεργειακής αναβάθμισης)

3) Επισκευή κακοτεχνιών

4) Προμήθεια υπολογιστών

5) Κανονισμός σχολείου

  

1.Αναφορικά με το αίτημα των μαθητών για συμπλήρωση των κενών διδακτικών ωρών, ενημερωθήκαμε ότι τα κενά θα συμπληρώνονταν την επομένη μέρα , εκτός από τις 23 ώρες της γυμναστικής, για τις οποίες, όπως ειπώθηκε από τη Διεύθυνση, δεν αναμένεται σχετική ενέργεια.

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου ζήτησε να σταλεί ξανά αίτημα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση για τοποθέτηση γυμναστή, στο οποίο συμφώνησαν και οι καθηγητές.

Στο αίτημα των μαθητών για τη διοργάνωση εκδρομής , οι καθηγητές δήλωσαν ότι δυσκολεύονται να συνοδεύσουν τα παιδιά λόγω των συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορονοϊού. Την αντικειμενική αυτή δυσκολία αναγνώρισε και ο εκπρόσωπος του συλλόγου μας

Συμφωνήθηκε το θέμα να επανεξεταστεί με γνώμονα πάντα τις υγειονομικές συνθήκες. 

2.Για το θέμα του κτιριακού, ζητήθηκαν από τον εκπρόσωπο του συλλόγου μας το πρακτικό παράδοσης και παραλαβής του έργου.  Ο Αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε ότι δεν έχει παραληφθεί το έργο γιατί ο εργολάβος σταμάτησε τις εργασίες προτού ολοκληρωθούν και δήλωσε πως δεν γνωρίζει με ποιον τρόπο και πότε θα συνεχιστεί το έργο. Ο εκπρόσωπος του συλλόγου επεσήμανε την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των εργασιών και ζήτησε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, εκτός από τη βεβαίωση ασφαλείας του παλαιού κτιρίου, που έχει ήδη δοθεί, σχετική βεβαίωση και για το καινούριο κτίριο, αίτημα που δεν αρνήθηκαν οι εκπρόσωποι του Δήμου.

3. Για διάφορα προβλήματα που προέκυψαν από κακοτεχνίες πήραμε τη διαβεβαίωση ότι σε διάστημα περίπου 2 μηνών θα έχουν αποκατασταθεί.

4. Το θέμα της προμήθειας  των υπολογιστών λύθηκε με ενέργειες  του κ. Φαράζογλου, καθώς παραλήφθηκαν 10 από την Alpha Bank και θα παραληφθούν και άλλοι από την Ελληνική Βουλή.

5. Ο κανονισμός του σχολείου ψηφίστηκε ομόφωνα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.