Τα τελευταια νεα

Ενημέρωση για την Κατάληψη

 


Αγαπητά μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κατάληψη έληξε σήμερα το πρωί, δυστυχώς όμως οι μαθητές δεν κατόρθωσαν να περιφρουρήσουν και να προστατέψουν το σχολείο τους. Η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική (απώλεια διαδραστικών πινάκων, ενός σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ζημιές σε ένα τζάμι, σε μία μεταλλική πόρτα, σπασμένες καρέκλες και θρανία, καμένα βιβλία, ξηλωμένες κουρτίνες…). 

Βρεθήκαμε στον χώρο του σχολείου το μεσημέρι, μαζί με την Διευθύντρια, τις αρμόδιες εκπροσώπους του Δήμου και μέλη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, τα οποία βοήθησαν στον καθαρισμό και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών ώστε το σχολείο να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό. 

Ωστόσο, με αφορμή αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση στην οποία είμαστε σίγουροι ότι ούτε η πλειονότητα των μαθητών θέλησε να οδηγηθούμε, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι αφορισμοί, οι κραυγές και η στοχοποίηση δεν οδηγούν πουθενά. Επειδή όμως ευθύνες υπάρχουν, τα παιδιά μας πρέπει να μάθουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους περιφρουρώντας ταυτόχρονα τις διεκδικήσεις τους, τη δημόσια περιουσία και την κοινότητα στην οποία ανήκουν.

Θα είμαστε σε επαφή για κάθε νεότερη πληροφορία.

Με εκτίμηση 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.