Τα τελευταια νεα

Aξιολόγηση μαθησιακών δυσκολιών από τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. για μαθητές Λυκείου

 




Αγαπητοί γονείς,

 

Με μεγάλη χαρά σας κοινοποιούμε την με αριθμ. 125/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, με την οποία έγινε ομόφωνα δεκτό ψήφισμα που κατέθεσε ο σύλλογός μας, αναφορικά με αίτημα παράτασης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών από τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.  για τους γονείς μαθητών που φοιτούν φέτος στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου.

Επόμενο βήμα μας η ευρύτερη γνωστοποίηση του θέματος και η προώθηση του ψηφίσματος στους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Παιδείας με την ελπίδα της οριστικής επίλυσης του προβλήματος και της αποκατάστασης της αδικίας εις βάρος των παιδιών μας. 


Με εκτίμηση

το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων


page3image36032160

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Αποδέχεται το υπ ́ αριθ. 22607/15-11-2022 αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Χολαργού και στέκεται στο πλευρό των παιδιών, εκδίδοντας το ακόλουθο ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

«Στηρίζουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Χολαργούαναφορικά με τον αποκλεισμό μαθητών από τη διαδικασία έκδοσης έκθεσης για ειδικές μαθησιακές δυσκολίεςμε παράταση της τελικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων αξιολόγησης από τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., ώστε τα δύο παιδιά του συγκεκριμένου σχολείου, που ήδη έχουν κάνει αίτημα (την 21η-09-2022 και την 28η-09-2022) στο αρμόδιο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και που έμειναν χωρίς υπαιτιότητά τους εκτός διαδικασίαςνα μην στερηθούν το δικαίωμά τους να εξεταστούν στις πανελλήνιες εξετάσεις, υπό ίσους όρους με τους λοιπούς συμμαθητές τους».

Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας απουσίαζε ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτριος Οικονόμου.

page3image35715088

Η απόφαση έλαβε τον αριθμό 125/2022.

Απόφαση 125/2022




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.