Τα τελευταια νεα

 Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ
Στην πρώτη συνάντηση με τους Συντονιστές των τμημάτων που έγινε την Παρασκευή 16-11-2012 αποφασίστηκαν τα εξής:
  1. Να σταλεί επιστολή στους γονείς με τους στόχους και τις προτάσεις του Συλλόγου για να ενημερωθούν και για να προτείνουν κι άλλες ιδέες.
  2. Να μοιραστεί έντυπο συμμετοχής ώστε να δηλώσει κάθε γονιός με τι ακριβώς θέλει να ασχοληθεί και να δημιουργηθούν με αυτό τον τρόπο ομάδες εθελοντικής εργασίας.
  3. Να προχωρήσει το θέμα της εύρεσης χορηγιών για χρώματα, υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες και ό,τι άλλο προκύψει ανάλογα με τις ανάγκες του σχολείου, των προγραμμάτων και των δικών μας στόχων.
  4. Να γίνει χρήση των κονδυλίων μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ από τον Δήμο ώστε να καλυφθούν οι υλικοτεχνικές ανάγκες του σχολείου που λόγω κτιριακής παλαιότητας είναι ίσως περισσότερες από τα άλλα σχολεία της Δευτεροβάθμιας.
  5. Να βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί η περιβαλλοντική ομάδα που δημιουργήθηκε από την κ. Φραντζεσκάκη και θα αναλάβει κάποιο σχετικό πρόγραμμα.
  6. Να διερευνήσουμε το ενδιαφέρον των γονέων για πιθανή συμμετοχή τους στη δημιουργία Σχολής Γονέων που θα ολοκληρωθεί σε 6 συναντήσεις.
  7. Να οργανώσουμε διαλέξεις με θέματα που αφορούν στην εφηβεία και στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν παιδιά και γονείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.