Τα τελευταια νεα

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ

Aγαπητοί Γονείς

Μετά από συζητήσεις, σκέψεις και χαρτιά που γράφονταν και ξεγράφονταν για το πώς πρέπει να είναι η επιστολή προς όλους εσάς, αποφασίσαμε να μην γράψουμε άλλη μια τυπική ενημέρωση που θα τρέχουν λέξεις μπροστά από τα ματιά σας χωρίς όμως καμία να μπορεί να μιλήσει στην ψυχή σας και να σας κάνει να θέλετε να ονειρευτούμε μαζί για κάτι καλύτερο.
Εμείς λοιπόν θέλουμε απλά να σας πούμε ότι είμαστε ΕΔΩ για να βοηθήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην εκπαιδευτική διαδικασία των παιδιών μας, ακούγοντας τις επιθυμίες τους, τους προβληματισμούς τους, τις ιδέες τους και με όποιον τρόπο μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε να αλλάξουμε την καθημερινότητα παιδιών, γονιών και εκπαιδευτικών.
Θέλουμε να κάνουμε πολλά. Για την ακρίβεια τα θέλουμε όλα. Θα προσπαθήσουμε για όλα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε τα περισσότερα.
Εκείνο όμως που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι αν είμαστε όλοι μαζί, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, τότε σίγουρα όλα όσα θέλουμε να κάνουμε μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή στις 7.00 μμ στο σχολείο για να χτίσουμε μαζί τον κόσμο των παιδιών μας μέσα σε μια γκρίζα πραγματικότητα.
       Η Πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας

Λιατσοπούλου-Βαλτινού Ρούλα                                          Παπαδάκη Έφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.