Τα τελευταια νεα

 Για το 2013...
Η νέα ημερολογιακή χρονιά ξεκίνησε και είμαστε πάλι εδώ για να ολοκληρώσουμε όσα έχουμε σχεδιάσει, να προτείνουμε καινούργιες ιδέες και να σας ενημερώνουμε συνεχώς για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας και για τις δράσεις του Συλλόγου.
Οι ανοιχτές συναντήσεις μας συνεχίζονται κάθε Παρασκευή στις 7.00μμ στο σχολείο και περιμένουμε όλο και περισσότεροι γονείς να συμμετάσχουν ενεργά ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε προγράμματα που ήδη έχουν ξεκινήσει αλλά και άλλα που είναι υπό διαμόρφωση.
Για όλα όσα έχουμε σχεδιάσει μέχρι τον Ιούνιο του 2013 θα σας ενμερώνουμε αναλυτικά.

Ξεκινάμε λοιπόν με την Παρασκευή 18-1-2013 που θα γίνει κοπή της βασιλόπιττας την 6η ώρα των μαθημάτων για κάθε τμήμα χωριστά και ο κάθε τυχερός θα πάρει δώρο ένα βιβλίο για εφήβους που έχουμε ήδη παραγγείλει με λεφτά του ταμείου μας.
Το ίδιο έχει προγραμματιστεί και για τον Σύλλογο Διδασκοντων την ίδια μέρα, όπου πάλι ο "τυχερός" θα πάρει δώρο ένα βιβλίο.
Για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό το γεγονός κινητοποιηθήκαν αρκετοί γονείς, οι οποίοι προσφέρθηκαν να φτιάξουν από μία βασιλόπιττα ο καθένας με δικά τους έξοδα αφού τα χρήματα του ταμείου μας είναι λιγοστά και δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε και στο έξοδο των βιβλίων που θα δωρίσουμε σε κάθε "τυχερό". 
Ευχαριστούμε ειλικρινά όσους τόσο πρόθυμα προσέφεραν σε αυτή τη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.