Τα τελευταια νεα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ



Ο Σύλλογος Κατοίκων Παπάγου Χολαργού «Εν Δράσει», αποφάσισε να αναδείξει την σημασία του πεζοδρομίου, της βαδισιμότητας και των εναλλακτικών μετακινήσεων στην ζωή μας.
Να στρέψει την προσοχή του κόσμου στον ρόλο των πεζοδρομίων, να τονώσει την μετακίνηση πάνω σ’ αυτά και να κατοχυρώσει στην κοινή συνείδηση την σωστή δομή που πρέπει να έχουν τα πεζοδρόμια και την σημασία της απελευθέρωσής τους από κάθε εμπόδιο.

Αποφασίσαμε λοιπόν να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό, φωτογραφίας, video, ζωγραφικής και λόγου, με τίτλο «ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙO ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ» για να αφυπνίσουμε την κοινωνίας μας.

Στον διαγωνισμό θα παρακινηθούν τα παιδιά και οι ενήλικες να σκεφτούν, να αποτυπώσουν, να φανταστούν να κατατάξουν, τα πεζοδρόμια όπως τα αισθάνονται.
Το υλικό που θα μαζευτεί, θα αποτελέσει και ένα αντικείμενο έρευνας και τα πιο ενδιαφέροντα δημιουργήματα θα βραβευτούν και θα συμπεριληφθούν σε ένα video πιθανώς και άλμπουμ.

Ο διαγωνισμός θα συμπεριλαμβάνει  τρεις ξεχωριστές κατηγορίες: Α Βάθμιας Εκπαίδευσης, Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης και ενηλίκων που θα αξιολογηθούν από αρμόδια επιτροπή καλλιτεχνών, κριτικών και αρχιτεκτόνων.

Οσοι συμμετάσχουν μπορούν να στέλνουν τα δημιουργήματά τους, στο mail:endrasi@endrasi.net

Με την ένδειξη ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ «ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙO ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ»  με όνομα διεύθυνση και τηλέφωνο.

Τελική ημερομηνία παράδοσης Παρασκευή 29 Μαρτίου
Εκδήλωση βράβευσης Δευτέρα 15 Απριλίου

Ζωγράφισε, φωτογράφισε βιντεοσκόπησε ή γράψε κάτι για ένα αξιοσημείωτο πεζοδρόμιο. Είτε γιατί είναι πολύ καλό, είτε γιατί είναι πολύ άσχημο, δύσχρηστο απροσπέλαστο και στείλτο μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.