Τα τελευταια νεα

Ασφάλεια

  Μετά από το περιστατικό εγκληματικής ενέργειας που πριν λίγες ημέρες συγκλόνισε το σχολείο μας, ο Σύλλογος εκτός από την άμεση επί τόπου παρουσία του ΔΣ για την παροχή βοήθειας και την υποστήριξη των παιδιών και του σχολείου, θεώρησε ότι επιβάλλεται να προβεί και σε άλλες ενέργειες και να απαιτήσει τη λήψη μέτρων για το πιο σοβαρό θέμα που έχει σχέση με τα παιδιά μας-την ασφάλειά τους. 
 Έτσι, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση στην οποία κλήθηκαν να παραβρεθούν οι γονείς των 7 παιδιών που είχαν άμεση εμπλοκή, κατά την οποία αποφασίστηκε ομόφωνα η σύνταξη επιστολής που να προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για την ασφάλεια των μαθητών εντός και εκτός του σχολικού χώρου και η κατάθεσή της προς συζήτηση εκτός ημερησίας διατάξεως στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  Αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό και έγινε μόνο η ανάγνωση της επιστολής από την πρόεδρο του Συλλόγου-παρουσία και των μελών του ΔΣ-κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου για την καταχώρισή της στα πρακτικά. Συζήτηση δεν έγινε ούτε εκτός ημερησίας διατάξεως καθώς δεν συμπεριελήφθη στα θέματα, παρά μόνο σύντομη τοποθέτηση επί του θέματος από τον κ. Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων.
  Ολόκληρη την επιστολή μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Για οποιαδήποτε εξέλιξη για το θέμα θα έχετε άμεση ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.