Τα τελευταια νεα

Πασχαλινό Bazaar

Εγκαινιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο ο νέος χώρος του Συλλόγου μας το Σάββατο το πρωί. Ποδαρικό με το δεξί έκαναν τα ίδια τα παιδιά μας που παρότι Σάββατο, ήταν στο σχολείο για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού με βιωματικά εργαστήρια που προέκυψε από τη συνεργασία της Διεύθυνσης του σχολείου μας και την 3Ε που έφεραν επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων να μιλήσουν στα παιδιά. Ένα πρόγραμμα που οι ίδιοι οι μαθητές της A' και της Β´ Λυκείου που συμμετείχαν χαρακτήρισαν, εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Κι ενώ η βροχή δεν σταμάτησε ούτε λεπτό, αρκετοί από τους φίλους γονείς επισκέφτηκαν το νέο μας χώρο και ενίσχυσαν τις μελλοντικές μας δράσεις αγοράζοντας τα αντικείμενα που προσφέραμε στο bazaar, παρέμειναν για καφέ και κεράσματα. Σε μία ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξαμε απόψεις και ευχές για τις μέρες του Πάσχα.


Θερμότατες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Δεμέστιχα που ανέλαβε το βάψιμο του χώρου μας. Στον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Κώστα Διαμαντόπουλο για την επιλογή και παραχώρηση της ωραίας μας αίθουσας. Τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. για τα όσα είχαν δρομολογήσει. Τις χρυσοχέρες μαμάδες Έφη Παπαϊωάννου-Παπαδάκη και Χαρίκλεια Σανιδά-Καρδάμη για τις καταπληκτικές χειροποίητες δημιουργίες τους.

Και βεβαίως όλους εσάς φίλοι γονείς που ανταποκρίνεστε κάθε φορά με τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.