Τα τελευταια νεα

Ο Μουρίνιο δυστυχώς δεν μπορούσε αλλά....


Με τους καλύτερους οιωνούς και με μία μεγάλη "μεταγραφική" επιτυχία ξεκινά δυναμικά την προετοιμασία της η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας.

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε και επίσημα σήμερα, τη συνεργασία μας με τον κ. Χρήστο Βλάχο. Ο γνωστός Χολαργιώτης προπονητής αποδέχθηκε χωρίς δεύτερες σκέψεις την πρόταση του Συλλόγου Γονέων και προσφέρθηκε εθελοντικά να στηρίξει με τις γνώσεις και τις

ικανότητες του τα παιδιά μας. Εμείς μέσα από αυτές τις γραμμές θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε.

Ο Χρήστος Βλάχος έχει ζήσει και ο ίδιος την εμπειρία των σχολικών πρωταθλημάτων ως μαθητής-παίκτης και μάλιστα είναι απόφοιτος του σχολείου μας. Ξέρει δηλαδή και ο ίδιος από πρώτο χέρι πόσο σημαντικό είναι να παίζεις για τη... φανέλα του σχολείου. Πιστεύει πολύ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες για να φτάσει ακόμη ψηλότερα από την περσινή μεγάλη επιτυχία της, αφού γνωρίζει προσωπικά τα περισσότερα από τα παιδιά που συμμετέχουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον καθηγητή του σχολείου κ. Μπαρμπαδήμο που από πέρσι είναι η "ψυχή" της ομάδας, αναλώνοντας και αρκετό προσωπικό χρόνο, κάτι που συνεχίζει και φέτος ήδη από την πρώτη στιγμή.

Είμαστε σίγουροι ότι οι συνθήκες φέτος είναι ακόμη ευνοϊκότερες για μία καλή πορεία. Ωστόσο αυτό που αποτελεί πρωταρχικό στόχο για εμάς είναι η καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας, της σωματικής άσκησης, αρχές που τα 22 παιδιά της ομάδας με το παράδειγμά τους είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουν και στα υπόλοιπα 284 παιδιά του σχολείου μας.

Καλή τους επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.