Τα τελευταια νεα

Χριστούγεννα έρχονται....

.... και ο Σύλλογός μας με το ένα μέρος της σκέψης του πάντα να κινείται με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη, καλεί όλους εσάς να συμμετάσχετε στη νέα δράση μας.

Να τι θα κάνουμε :

Θα συγκεντρώσουμε ΡΟΥΧΑ και ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ για κάθε φύλλο και ηλικία, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ να είναι ΓΕΡΑ και ΚΑΘΑΡΑ και θα τα παραδώσουμε στον Τομέα Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τα είδη αυτά τελικά παραδίδονται σε οικογένειες που μέσω του ΕΕΣ έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν πραγματικά ανάγκη.
Επίσης συγκεντρώνουμε ΤΡΟΦΙΜΑ. Κυρίως ξηρά τροφή, όπως γάλα εβαπορέ,

ζάχαρη, αλεύρι, όσπρια, ρύζι, λάδι, ντοματοπελτέ, αλάτι  και βρεφικές τροφές.

Η συλλογή αρχίζει άμεσα, από αύριο Τετάρτη στις 19:00 με την ευκαιρία της ομιλίας του κ. Ραυτόπουλου και θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή 16/12. Τα είδη θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του συλλόγου μας στο ισόγειο του σχολείου. Όσοι επιθυμείτε να τα φέρετε οι ίδιοι ή να τα στείλετε μέσω των παιδιών ώρες και μέρες που λειτουργεί το σχολείο, μπορείτε να τα παραδίδετε στην κα Βαρβάρα. Διαφορετικά μπορείτε να τα φέρετε τις επόμενες δύο Κυριακές, 4/12/16 και 11/12/16 απογευματινές ώρες, που θα υπάρξει συνεδρίαση του Δ.Σ. και σεμινάριο αυτοάμυνας (θα λάβετε σχετική ενημέρωση).
Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματέα του συλλόγου Χαρίκλεια Σανιδά στα 2106538017-6985812284 ή μέσω mail  στο kardsan@otenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.