Τα τελευταια νεα

Συνάντηση του ΔΣ με το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού


Την Τρίτη 31/10/17, 4 μέλη του ΔΣ (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας, ταμίας) συμμετείχαν στη συνάντηση, στην οποία προσκάλεσε το Σύλλογό μας ο κ. Αποστολόπουλος. Τη συνάντηση αυτή, με θέμα τα ερωτήματα της επιστολής της 2/12/16, είχαμε αιτηθεί προ μηνών. Πριν μια εβδομάδα προέκυψε και το ατύχημα του μαθητή στο σχολείο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κα Τζίνα Αρβανίτη, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κα Βασσάλου και ο Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Γεωργιάδης. Το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ καλό και η συζήτηση εποικοδομητική.

Εκφράσαμε την απογοήτευσή μας για τη μη απάντηση στις επιστολές και τις εκκλήσεις μας για συνάντηση ενημέρωσης. Ο κ. Δήμαρχος αναγνώρισε το λάθος της δημοτικής αρχής και των τεχνικών υπηρεσιών και εν τέλει δήλωσε πως θα κάνουμε μια καινούρια αρχή στο θέμα της επικοινωνίας και της ανταπόκρισης στα αιτήματα του Συλλόγου και στις ανάγκες του σχολείου και των μαθητών.

Οι κες Αρβανίτη και Βασσάλου μας έκαναν μια ανασκόπηση (από 7ετίας) όσον αφορά τα μεγάλα έργα που εκκρεμούν. Μας εξήγησαν πού οφείλονται οι καθυστερήσεις και σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα έργα.
  • Το έργο που αφορά τη νέα πτέρυγα, τον αύλειο χώρο και το γυμναστήριο, είναι στη φάση έκδοσης οικοδομικής άδειας από την πολεοδομία. Θα απαιτηθούν 2-3 μήνες.
  • Το έργο που αφορά την παλαιά πτέρυγα και το κεραμοσκεπές, είναι στη φάση σύνταξης στατικής μελέτης. Θα απαιτηθούν περίπου 3 μήνες.
Τα δύο έργα έχουν μια διαφορά φάσης περίπου 4 μηνών. Δεν επαρκεί ο χρόνος για να μπουν εργολάβοι το ερχόμενο καλοκαίρι (2018). Η κα Βασσάλου θα μας στείλει έγγραφο με στοιχεία των έργων.

Μας ενημέρωσαν ότι έχουν ελεγχθεί όλα τα παράθυρα του σχολείου και θα ακολουθήσουν έλεγχοι για τα παράθυρα και στα άλλα σχολεία όπως και άλλοι τεχνικοί έλεγχοι.
Στην Γενική συνέλευση του Συλλόγου θα ενημερώσουμε εκτενέστερα, ελπίζοντας ότι θα έχουμε και το έγγραφο της κας Βασσάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.