Τα τελευταια νεα

Οι απόφοιτοι του χτες, βραβευμένοι φοιτητές σήμερα


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες 2017 μαθητών των σχολείων του Δήμου μας.
Η εκδήλωση έγινε στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου με την παρουσία του Δημάρχου κ. Αποστολόπουλου. Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας-που διοργάνωσε την εκδήλωση-και Περιβάλλοντος και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.



Παρόντες ήταν οι διευθυντές του 1ου Λυκείου Χολαργού και του 1ου Λυκείου Παπάγου. Παραβρέθηκαν επίσης μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας καθώς και η γραμματέας της Ένωσης Γονέων.


Τέλος το αμφιθέατρο γέμισε με τους γονείς των μαθητών και με όσους από τους πρωτοετείς φοιτητές βρίσκονταν στην Αθήνα.
Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά ο Χολαργιώτης Δημήτρης Γασπαράτος (κιθάρα και τραγούδι) με το συγκρότημά του (Δημήτρης Μαρκόπουλος μπάσο και Σωκράτης Αγγελάκος ντράμς). 


Εμείς από την πλευρά μας να προσθέσουμε και τα δικά μας συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους ευχόμαστε αυτή τους η επιτυχία στις εξετάσεις να είναι η πρώτη από μια μεγάλη και μακριά σειρά που θα τους οδηγήσει στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.
Ένα μεγάλο μπράβο όμως νομίζουμε ότι ανήκει και στις οικογένειές τους για όλο τον αγώνα που έδωσαν για να τα υποστηρίξουν ώστε να ολοκληρώσουν αυτόν τον πρώτο μεγάλο κύκλο της ζωής τους, αυτόν της σχολικής εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.