Τα τελευταια νεα

Συνεργασία με ψυχολόγο


  Όσοι παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση των γονέων της Α΄και Β΄ τάξης, ήδη γνωρίζουν για τη συνεργασία του σχολείου μας με την Ειδικό Ψυχοκοινωνικής Υγείας ψυχολόγο κ. Αλεξάνδρα Χριστοπούλου.

  Για όσους δεν έχουν ξανακούσει τον όρο, να πούμε ότι ο ρόλος και οι αρμοδιότητες των Ειδικών Ψυχοκοινωνικής Υγείας είναι η έγκαιρη παρέμβαση και ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση των μαθητών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των οικογενειών τους, η αποτελεσματική διαμεσολάβηση για την εύρυθμη εκτύλιξη της σχολικής ζωής, η συμβουλευτική στήριξη στη διαχείριση του πλούτου της καθημερινότητας στη σχολική μονάδα κλπ.

 Το σχολείο μας είχε την τύχη να ξανασυνεργαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα με την κ. Χριστοπούλου και πριν από δύο χρόνια, αλλά από το μέσο της σχολικής χρονιάς, ενώ φέτος την έχουμε κοντά μας από την αρχή.
Έτσι προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε άμεσα όλο το διαθέσιμο χρόνο, μετά από την πρώτη γνωριμία της με τους γονείς και μετά από συνεννόηση με το Σύλλογό μας, ο στόχος είναι με την παρουσία της να λειτουργήσουν ομάδες:
  • Επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές
  • Έκφρασης και προσωπικής ανάπτυξης, πάλι για τους μαθητές
  • Βιωματικών συναντήσεων για τους γονείς
Οι παραπάνω ομάδες για να λειτουργήσουν, θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένας ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων. Για το λόγο αυτό όσοι από εσάς ή τα παιδιά σας επιθυμείτε να συμμετέχετε, παρακαλούμε να το δηλώσετε είτε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε πατώντας στην αντίστοιχη εικόνα στο επάνω αριστερά μέρος της σελίδας μας, είτε τηλεφωνικά στην πρόεδρο του συλλόγου κ. Τασία Σμυρλή στο 6975814927 ή στην ταμία κ. Μάρω Μαυριά στο 6974091545. Παρακαλούμε οι επιθυμίες να έχουν υποβληθεί μέχρι 31 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.