Τα τελευταια νεα

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση


Πραγματοποιήθηκε τελικά τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 η εξ αναβολής Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Αφού εκλέχθηκε το προεδρείο, το λόγο πήρε το απερχόμενο ΔΣ. Aνέλυσε τα πεπραγμένα του, δηλαδή τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό των ετών 2017-18 οι οποίοι και εγκρίθηκαν ομόφωνα και απαλλάχτηκε.


Στη συνέχεια υποβλήθηκαν υποψηφιότητες και εκλέχτηκαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του εκπροσώπου στο Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας, των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων του Συλλόγου στην Ένωση Γονέων.

Ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών ορίστηκε από τη Γενική Συνέλευση η Δευτέρα 5/11/2018. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα γίνει στο χώρο του σχολείου από τις 18:00 μέχρι τις 21:00. Στόχος πάντα είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των γονέων στις εκλογές για την ανάδειξη ισχυρών οργάνων εκπροσώπησης σε όλα τα επίπεδα. 

Καθήκοντα ΔΣ μέχρι τις εκλογές θα εκτελεί η εφορευτική επιτροπή, στα μέλη της οποίας μπορούν να υποβάλουν οι υποψήφιοι γραπτά ή ηλεκτρονικά τις υποψηφιότητές τους μέχρι την Πέμπτη 1/11/2018 στις 24:00 μ.μ.

Τα στοιχεία των μελών της εφορευτικής επιτροπής είναι:

Μαρία Λεωνίδα, 6973497198, maria@karposontheweb.org
Φένια Μαυροφρύδη, 6933449706, sapfomavrof@gmail.com
Μαρία Παπαϊωάννου, 6945821301, cmil@hol.gr

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία, θα έχουν οι γονείς που θα είναι οι ταμειακά ενήμεροι. Οι εγγραφές για δικαίωμα ψήφου μπορούν να γίνουν και την ημέρα των εκλογών.

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία της ψηφοφορίας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Η ψήφος είναι προσωπική και δεν θα γίνονται δεκτές εξουσιοδοτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.