Τα τελευταια νεα

Επιστροφή από CERN


  Επέστρεψαν χτες το απόγευμα οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που μαζί με τη διευθύντρια και τους καθηγητές της Φυσικής και Χημείας, είχαν μεταβεί για πέντε ημέρες στην Ελβετία για μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο χώρο του κέντρου πυρηνικών ερευνών CERN.


  Τα παιδιά με τους καθηγητές που τα συνόδευαν, τις ημέρες της παραμονής τους στην χώρα της σοκολάτας και των ρολογιών, σε ένα γεμάτο από όλες τις απόψεις πρόγραμμα επισκέφτηκαν και πολλά ακόμα από τα ενδιαφέροντα μέρη και οργανισμούς που έχουν την έδρα τους στη χώρα. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τον Ερυθρό Σταυρό και τα Ηνωμένα Έθνη, το σπίτι του Αϊνστάιν, τους καταρράκτες του Ρήνου, αλλά και πόλεις όπως η Βέρνη, η Γενεύη, η Λωζάνη, το Μοντρέ και αρκετές ακόμη. 
Με τη βοήθεια του πολύ καλύτερου από την Ελλάδα καιρού(!!!) η εκδρομή εξελίχθηκε ιδανικά αφήνοντας σε όλους-παιδιά και συνοδούς-τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις.


1 σχόλιο:

  1. Ιδιαίτερα πλούσια και καλά οργανωμένη εκδρομή. Θερμά συγχαρητήρια στους εξαίρετους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Χολαργού που έδωσαν τέτοια σπάνια ευκαιρία στους μαθητές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.