Τα τελευταια νεα

Το Α1 πάει... MALL


  Στο πλαίσιο του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας, το τμήμα Α1 συμμετέχει σε πρόγραμμα του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece) που έχει σαν αντικείμενο τη δημιουργία «εικονικής επιχείρησης». Στο πρόγραμμα συμμετέχουν πολλά σχολεία της Ελλάδας τα οποία μπορούν να λάβουν μέρος και στο Διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας στον τομέα του επιχειρείν.

Στόχος του προγράμματος είναι οι μαθητές να ενημερωθούν για τον κλάδο των επιχειρήσεων, τους τομείς μιας επιχείρησης, τις αρμοδιότητές της. Να αναλάβουν ρόλους, να εμπλακούν, να δημιουργήσουν, να  διεκδικήσουν και γιατί όχι, να κερδίσουν! 

  Οι 25 μαθητές του τμήματος Α1 με επικεφαλής την καθηγήτρια πληροφορικής Ε. Φραντζεσκάκη, (στην παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος συμμετέχουν επίσης η Διευθύντρια του Σχολείου και η υπεύθυνη του Α1 κ. Κακιώρη), αλλά και την πολύτιμη βοήθεια γονέων παιδιών του Α1, δημιούργησαν τη μαθητική επιχείρηση «Εuphoria». Αντικείμενό της η παραγωγή, προώθηση και πώληση αγνών, χειροποίητων σαπουνιών.  


  Αύριο Παρασκευή 1η Μαρτίου, τα 60 σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της εικονικής επιχείρησης, με 1800 μαθητές, συμμετέχουν σε έκθεση που διοργανώνεται στο THE MALL ATHENS. Εκεί τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα και τη χαρά να πουλήσουν τα προϊόντα τους, να μιλήσουν με μαθητές των άλλων σχολείων και να ανταλλάξουν ιδέες για τις εικονικές επιχειρήσεις τους. Επίσης θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για την ανάδειξη των τριών καλύτερων ομάδων επιχειρηματικότητας. 

  Το Α1 φυσικά θα είναι εκεί και θα είναι χαρά των παιδιών και των καθηγητών που τα συνοδεύουν να περάσετε από εκεί και να δείτε την προσπάθειά τους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.