Τα τελευταια νεα

Πρόσκληση Σεμινάριο "Εφηβεία" Δευτέρα 04/11/2019


Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου μας απέστειλε πρόσκληση για συμμετοχή σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση-σεμινάριο-συνομιλία που διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, με τον ψυχολόγο κ. Δημήτρη Μπουρσινό, αντιπρόσωπο της ομάδας υποστήριξης-ψυχολογίας από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Το θέμα της είναι : "Εφηβεία - Κοινωνικές σχέσεις και ψυχολογία του

παιδιού μας - Πως θέτουμε τα όρια  - Αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και στόχων για τα παιδιά. Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός. Αναγνώριση & Αντιμετώπιση από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια των επιμορφωτικών συναντήσεων-σεμιναρίων του συλλόγου για το έτος 2019-2020. Στη συνάντησή θα παρουσιαστεί επιπλέον η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 και η Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν με ερωτήσεις όλοι οι προσκεκλημένοι γονείς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν με προαπαίτηση την ηλεκτρονική δήλωση στην παρακάτω φόρμα. 

URL: www.protomaroussi.com - Κάντε εγγραφή "Aκολουθείστε το blog"
ConnectingParents: https://invite.viber.com - (ViberCommunity - 6940801970)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.