Τα τελευταια νεα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


O Δήμος Παπάγου-Χολαργού μας ενημέρωσε εν όψει της έλευσης του Δεκεμβρίου, μήνα των Χριστουγέννων, για την πρωτοβουλία του για συγκέντρωση αγαθών για τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου που εξυπηρετεί πάνω από 260 οικογένειες με τα παιδιά τους.

Συμμετέχοντας όπως και κάθε χρόνο ο Σύλλογός μας θα προχωρήσει στη συγκέντρωση ειδών όπως γλυκίσματα, σοκολάτες, γάλα εβαπορέ, τρόφιμα, παιχνίδια, είδη ατομικής υγιεινής κλπ. Η προσφορά θα  δώσει ιδιαίτερη χαρά ιδιαίτερα στα παιδιά των οικογενειών εν όψει των Χριστουγέννων που πλησιάζουν. Για την ενημέρωσή σας, η παιδική γιορτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Περικλέους 55 και θα πραγματοποιηθεί και επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS στη Βάρη την Πέμπτη 19/12/2019. Από τη δική τους πλευρά υπάρχει αίτημα για παροχή τροφίμων μακράς διάρκειας.

Η συγκέντρωση των αγαθών, που μπορούν να φέρνουν τα παιδιά στο σχολείο ή να παραλαμβάνονται από μέλη του Συλλόγου μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, θα γίνεται μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.