Τα τελευταια νεα

Η Γ΄τάξη αποφοίτησε με... αποστάσεις


Εποχές COVID-19 μεν, αλλά δεν γινόταν τα παιδιά της Γ' να αφήσουν το σχολείο με τελευταία ανάμνηση τις κλειστές αίθουσες του Μαρτίου. 

Η εκδήλωση για την αποφοίτησή τους οργανώθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και επιταγές των καιρών. Λιτή και χωρίς γονείς. Μόνο ο Σύλλογος Γονέων και αντιπροσωπεία των καθηγητών. 
Τα παιδιά των τεσσάρων τμημάτων ημικυκλικά και σε απόσταση από τη "σκηνή". Ένας ένας, χωρίς συνωστισμό, χωρίς ανακατωσούρα, με τάξη, παραλάμβανε το αναμνηστικό του και επέστρεφε στη θέση του. 
Ένας μικρός αποχαιρετισμός από την Υποδιευθύντρια, ένας μεγαλύτερος από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ένα βίντεο με στιγμές από τη σχολική χρονιά. Μια συγκίνηση, ίσως και ένας κόμπος που κρύφτηκε βιαστικά για να μην τον δει κανείς. Μια μίνι συναυλία που έντυσε μουσικά τη βραδιά. Ένας μεζές, ένα αναψυκτικό και ένα γλυκό-τυποποιημένα και σφραγισμένα για τον καθένα-το πρωτόκολλο ασφαλείας αυστηρό. Ένα πρώτο Reunion που οργανώθηκε για μετά από δέκα χρόνια. Μια μεγάλη χαρά από όλους για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Και για το τέλος, ένα πολύ Καλό Καλοκαίρι σε όλους.....

ΥΓ. Θα ήταν λάθος να μην ευχαριστήσουμε τους γονείς, που εισάκουσαν την παράκλησή μας να μην παραβρεθούν παρότι σίγουρα το ήθελαν, για να αφήσουν το-μικρό πια-χώρο σε αυτούς που πραγματικά είχαν την τιμητική τους-στα παιδιά. 
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα φροντιστήρια ΑΞΙΑ, ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ και ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ για τη βοήθειά που μας πρόσφεραν για τη διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.