Τα τελευταια νεα

Απόγευμα το σχολείο μας του χρόνου;


Η συνέχεια στο θέμα της λειτουργίας του σχολείου μας την επόμενη σχολική χρονιά, δόθηκε στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) που συνεδρίασε την προηγούμενη Τρίτη για να γνωμοδοτήσει σχετικά με την προσωρινή μεταφορά του σχολείου στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου Χολαργού. 
Η εισήγηση για τη μεταφορά, ακολουθούμενη από πρόταση για την πραγματοποίηση των μαθημάτων κατά τις ώρες 13.15 έως 18.00, υπερψηφίστηκε.
Το επόμενο βήμα είναι η γνωμοδότηση να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 18:45. 
Καθώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό, η παρουσία όλων μας στο Δημαρχείο την επόμενη Τετάρτη για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης, είναι επιβεβλημένη.

1 σχόλιο:

  1. Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι αν έστω ένας από αυτούς που υπερψήφισαν μπορεί να έρθει στη θέση αυτών των παιδιών ?Μπορούν επιτέλους να αντιληφτούν την ταλαιπωρία των παιδιών ,πως θα παρακολουθούν τις απογευματινές δραστηριότητες τους ?Θα πρέπει δηλαδή να τιναχτούν όλα στον αέρα για άλλη μια χρονιά ? Δεν υπάρχει πουθενά Αλλού χώρος εστω διασκορπισμένα κατά τάξεις να ολοκληρώνουν έως το μεσημέρι τα μαθήματα τους ? Ειλικρινά λυπάμαι για την τοπική διοίκηση και ελπίζω όντως ως γονείς να ανατρέψουμε την απαράδεκτη αυτή κατάσταση με τη συμβολή βεβαίως και των εκπαιδευτικών του σχολείου .Οι ευθύνες είναι όλων !
    ΚΟΥΚΟΎΤΣΗΣ ΓΙΆΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.