Τα τελευταια νεα

Υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το 2ο ΚΕΣΥ Β΄ Αθήνας


Με έγγραφό του το 2ο ΚΕΣΥ (Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης) ενημερώνει όλους τους γονείς ότι στο πλαίσιο λειτουργίας του παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού σε ατομικό επίπεδο, μετά από αίτηση όποιου επιθυμεί, για τους μαθητές Β' & Γ΄ Λυκείου.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, αντικείμενο της υπηρεσίας επαγγελματικού προσανατολισμού είναι η ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών σε θέματα που αφορούν στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους ανάπτυξης, όπως η διερεύνηση των επαγγελματικών τους ενδιαφερόντων, των εργασιακών τους αξιών, των κλίσεων και των ικανοτήτων τους. Επίσης η παροχή πληροφόρησης για το ελληνικό σύστημα τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης καθώς και η υποστήριξή τους στη λήψη εκπαιδευτικών & επαγγελματικών αποφάσεων.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται τηλεφωνικά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 08:30 έως 13:30 στο 210 6512513 ή ηλεκτρονικά σύμφωνα με τις οδηγίες της ιστοσελίδας του 2ου ΚΕΣΥ Β΄Αθήνας: https://blogs.sch.gr/2kesyvath/ (στο σύνδεσμο αιτήματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.