Τα τελευταια νεα

Υποτροφίες σε Σχολές Χορού, Ωδεία, Αθλητικούς Συλλόγους και Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών


O Δήμος Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με Σχολές Χορού-Ωδεία, Αθλητικούς Συλλόγους και Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εξασφάλισε και για το σχολικό έτος 11 Υποτροφίες σε Σχολές Χορού, 13 Υποτροφίες σε Ωδεία, 39 Υποτροφίες σε Αθλητικούς Συλλόγους και 3 Υποτροφίες σε Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών για μαθητές και νέους, μέλη οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για υποτροφία έως την επόμενη Τρίτη, 29/09/2020 (09:00-14:00), προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που θα βρείτε παρακάτω, μόνο κατόπιν ραντεβού (στα τηλέφωνα: 2132002893/831).

Εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι περισσότεροι του αριθμού των υποτροφιών, η αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος «Κοντά στο Δημότη», όπως αυτή έχει οριστεί με τη σχετική απόφαση του Δ.Σ., θα προβεί σε αξιολόγηση και επιλογή των ωφελούμενων με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, με στόχο την στήριξη συμπολιτών μας που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού-κ. Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου-τηλ. 213 2002831-893.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ευχαριστεί θερμά τις Σχολές Χορού, Ωδεία, Αθλητικούς Συλλόγους και Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών για την άμεση ανταπόκρισή τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.