Τα τελευταια νεα

Εκπλήξεις.....

  Σας τις υποσχεθήκαμε χθες. Τι θα μπορούσε λοιπόν να είναι μεγαλύτερη έκπληξη από την εξασφάλιση των 680.000€ για επισκευές και βελτιώσεις του σχολικού μας κτιρίου. Τα καλά μαντάτα ήρθαν από την Περιφέρεια και αυτοπροσώπως αποδεχόμενος την πρόταση μας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος έφερε το καλό νέο στο σχολείο μας κατά τη διάρκεια του σημερινού αγιασμού.


Στον αγιασμό του σχολείου παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Τοπικοί Σύμβουλοι, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων.

Εμείς, ως Σύλλογος Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού από τη μεριά μας θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Καραμέρο και να τον συγχαρούμε για την 


ευαισθησία του, αφού διέκρινε την αναγκαιότητα και την προτεραιότητα επισκευής του σχολείου μας, εντάσσοντας και προκρίνοντας έναντι άλλων το συγκεκριμένο έργο στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας.


Η ασφάλεια των παιδιών μας, η βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος, αλλά και η εξοικονόμηση πόρων από απώλειες ενεργειακής φύσης είναι επιλογές που πραγματικά έχουν πρώτη προτεραιότητα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι πιέσεις μας, η ενεργοποίησή μας και η συνεχής προσπάθεια ευαισθητοποίησης που κάναμε όλη τη χρονιά απέδωσαν καρπούς και βρήκαν επιτέλους ευήκοα ώτα.

Εμείς συνεχίζουμε με περισσότερο ενθουσιασμό από ποτέ, ακόμη και στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, γιατί σήμερα γίναμε ακόμη πιο δυνατοί μετά το ηχηρό χειροκρότημα των παιδιών στην ανακοίνωση των έργων αναβάθμισης του σχολείου μας.

Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Πλαισιώστε φίλοι γονείς τις δράσεις του Συλλόγου μας για να γευτείτε κι εσείς την χαρά που εισπράττουμε από τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών μας.

Καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους μας μικρούς και μεγάλους!
Καλή δύναμη και στη Δ/ντρια μας, τους υποδιευθυντές και τους καθηγητές της μεγάλης μας οικογένειας, του 1ου Λυκείου Χολαργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.