Τα τελευταια νεα

Καλωσόρισμα (το επίσημο....)


  Αγαπητοί φίλοι γονείς της A’ τάξης,

  Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του 1ου ΓΕΛ Χολαργού και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα όνειρα και τους στόχους των παιδιών σας που η προσπάθεια τους φέτος μπαίνει στην τελική ευθεία.

  Εμείς, ως Σύλλογος Γονέων του σχολείου, φιλοδοξούμε να διαδραματίσουμε ένα ρόλο ουσιαστικό για τη βελτίωση κυρίως της καθημερινότητας των παιδιών μας και των καθηγητών τους μέσα αλλά και έξω από το σχολείο.
Στο ετήσιο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται κοινωνικές συναντήσεις γονέων και μαθητών, 

δράσεις βελτίωσης του σχολικού περιβάλλοντος, ενίσχυση των δραστηριοτήτων του σχολείου εντός και εκτός.
Σε όλα αυτά, απολογισμό και προγραμματισμό των δράσεων μας, θα αναφερθούμε εκτενώς στη Γενική Συνέλευση που προγραμματίζουμε για το μήνα Νοέμβριο για την οποία θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως και είναι πολύ σημαντικό να παραβρεθείτε όλοι.

  Σε εβδομαδιαία βάση μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα που βρίσκεστε τώρα, στην οποία θα πρέπει να εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε και τα ενημερωτικά emails. Μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε το συντονιστή γονέα του τμήματος του παιδιού σας ή κατευθείαν τα μέλη του Δ.Σ. αν υπάρχει κάποια άμεση ανάγκη.
Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. γίνονται κάθε δεύτερη Κυριακή (επόμενη στις 4/10/15) στο γραφείο του Συλλόγου μας στο ισόγειο του σχολείου. Οι συναντήσεις αυτές είναι δημόσιες και ανοιχτές σε όλα τα μέλη μας. Μέλη είναι αυτοδίκαια όλοι οι γονείς των μαθητών του σχολείου μας. Η ετήσια συνδρομή βάσει καταστατικού είναι 5€ για την οικογένεια.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και σας περιμένουμε όλους να πλαισιώσετε την προσπάθεια μας και να συμμετέχετε στη συνδιαμόρφωση των δράσεων μας.

  Με εκτίμηση το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.