Τα τελευταια νεα

Επιτυχίες του σχολείου μας Νο1


  Θυμάστε τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες; Θυμάστε τα κορίτσια του βόλλεϋ, τα αγόρια του μπάσκετ; Σίγουρα θα θυμάστε τα αγόρια του ποδοσφαίρου.
  Όπως όμως και στον αθλητισμό των ενηλίκων, έτσι και για το σχολείο μας οι μεγαλύτερες επιτυχίες δεν ήρθαν από τα γνωστά δημοφιλή αθλήματα αλλά από άλλα. Ακούστε λοιπόν για το στίβο.
 Η μαθήτρια της Α’ τάξης Ρέα Θεοφιλίδου, αγωνίστηκε στο αγώνισμα του ανώμαλου

δρόμου. Κατέκτησε τη 2η θέση στους αγώνες της περιφέρειας Β΄Αθήνας-πέτυχε δηλαδή ότι και το ποδόσφαιρο-στα 2000μ, προκρινόμενη στη Β’ φάση (Α’ όμιλος περιφέρειας Β΄Αθήνας και νησιά). Εκεί αγωνίστηκε στα 3000μ κατακτώντας την 1η θέση με χρόνο 11':06''61, περνώντας στην Γ΄ και τελική φάση (πανελλήνια), η οποία διεξάγεται το Μάιο.
Η μαθήτρια της Β’ τάξης Μελίτα Βασιλείου είχε ίδια πορεία. Αγωνίστηκε στο αγώνισμα των 400μ στίβου και αφού προκρίθηκε στη Β’ φάση, αγωνίστηκε κατακτώντας τη 2η θέση με χρόνο 1':02'':58, περνώντας επίσης στην Γ΄ τελική φάση.

  Να σημειώσουμε ότι και τα δύο κορίτσια είναι αθλήτριες του ΓΑΣΧ με πολλές ήδη επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Οι τελευταίες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που έγινε πριν από 10 μέρες, όπου οι δύο αθλήτριες κατέκτησαν πρωτιές με χρόνους που τους έδωσαν δικαίωμα πρόκρισης-συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!!! Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Μπράβο στα κορίτσια μας. Αθόρυβα και ψηλά. Συγχαρητήρια.

ΥΓ. Οι επιτυχίες μας δε σταματούν εδώ αλλά πηγαίνουν και ψηλότερα. Λίγη υπομονή μέχρι τη δημοσίευση του Νο2....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.