Τα τελευταια νεα

Μαγειρεύουμε για τους άστεγους


 Η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται τον τελευταίο καιρό τόσο από την κρίση του προσφυγικού, όσο και-μόνιμα πια τα τελευταία χρόνια-από την οικονομική κρίση που δείχνει να βαθαίνει. Με έντονο το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας και θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε την σχολική μας κοινότητα, αποφασίσαμε να συνδράμουμε αυτή τη φορά τους άστεγους Αθηναίους, ανθρώπους

της διπλανής μας πόρτας που κυρίως λόγω της κρίσης έχασαν δουλειά, σπίτι, ακόμη και την οικογένεια τους.

  Έτσι οι δύο Σύλλογοι Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού και του 1ου Λυκείου Χολαργού, οργανώνουμε μαζί μαγείρεμα για το συσσίτιο που προσφέρει τροφή στους άστεγους του κέντρου της Αθήνας.

  Έχουμε αναλάβει την προετοιμασία 100 μερίδων φαγητού και την προμήθεια 100 μήλων-πορτοκαλιών και 100 ατομικών μπουκαλιών νερού, τα οποία θα παραδοθούν στην εθελοντική ομάδα ΠΑΡΕΑ κι εκείνοι θα τα μοιράσουν για το βραδινό γεύμα της επόμενης Κυριακής.
Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο event που ανέβασε η ΠΑΡΕΑ στο facebook εδώ.

  Η δράση μας θα γίνει την επόμενη Κυριακή 10/4, από τις 11:00, στην κουζίνα του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.

  Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μέχρι την Παρασκευή, μπορεί όποιος μαθητής το επιθυμεί να φέρνει 1 μήλο-πορτοκάλι από το σπίτι και να το παραδίδει στην κα Βαρβάρα. Στόχος μας τα 100 μήλα-πορτοκάλια.

  Επίσης χρειαζόμαστε βοήθεια στο μαγείρεμα και τη συσκευασία. Όποιος γονιός ή/και μαθητής/τρια επιθυμεί να συμμετέχει στη δράση μπορεί να μας ενημερώσει στα τηλέφωνα:
  • 6944 394248  Νάντια Γεωργοπούλου (Πρ. ΣΓΚ 1ου Γυμνασίου Χολαργού)
  • 6976 975283  Νατάσσα Χαμηλοθώρη  (Πρ. ΣΓΚ 1ου Λυκείου Χολαργού)

Την ΠΑΡΕΑ μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους στο 
όπως και στο Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.