Τα τελευταια νεα

Καλή σχολική χρονιά


  Αυτό ήταν λοιπόν. Τελευταία βδομάδα σχολικών διακοπών αυτή που διανύουμε. Αν έτυχε να περάσετε τις τελευταίες μέρες-ή νύχτες-από το σχολείο, σίγουρα η εικόνα του και τα φώτα το βράδυ, θα σας θύμισαν τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 

Να ξεκινήσουμε τη φετινή μας επικοινωνία υπενθυμίζοντας μερικά διαδικαστικά της αρχής της χρονιάς.

Οι γονείς της νέας Α' τάξης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να περάσουν από το σχολείο για να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους. 

Καθώς η εκπαίδευση στο λύκειο δεν είναι υποχρεωτική, το ίδιο ισχύει και για τους γονείς των παιδιών των δύο μεγαλύτερων τάξεων. Αν λοιπόν κάποιος από τους γονείς της Β' και Γ' δεν έκανε την εγγραφή του παιδιού του με την παραλαβή των βαθμών κατά τη λήξη της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, θα πρέπει να το κάνει τώρα.
Για το σκοπό αυτό το σχολείο είναι ανοικτό κάθε μέρα από τις 8:30 μέχρι τις 2:00 μμ.

Επίσης οι μαθητές της πρώτης τάξης θα πρέπει να φροντίσουν να προσκομίσουν συμπληρωμένο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), το οποίο είναι υποχρεωτικό και απαραίτητο για τη συμμετοχή στο μάθημα της φυσικής αγωγής. Το υπόδειγμα μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε από εδώ.

Ο αγιασμός της επόμενης Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις 10:30, αλλά την ώρα θα σας επιβεβαιώσουμε με νεώτερη ανάρτηση.

Τέλος μετά τα περσινά προβλήματα που αντιμετώπισε στο τέλος της σχολικής χρονιάς με τη λειτουργία της η ιστοσελίδα του σχολείου, επανασχεδιάστηκε και λειτουργεί με τα βασικά θέματα στη διεύθυνση : 1lyk-cholarg.att.sch.gr

Καλό Φθινόπωρο και καλή δύναμη για τη χρονιά που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.