Τα τελευταια νεα

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας.....


.....που ξεκίνησαν τα σχολεία και άσχημα γεγονότα ήρθαν να μας θυμίσουν περσινές καταστάσεις από τις οποίες πιστεύαμε-και θα θέλαμε-να έχουμε τελειώσει. 
Τρεις νέες επιθέσεις, την Παρασκευή 16/9, τη Δευτέρα 26/9, αλλά και χθες το μεσημέρι, έγιναν στο πάρκο δίπλα στο σχολείο, σε μαθητές της Α' και της Β' τάξης κατά τις ώρες λήξης των μαθημάτων. Οι επιθέσεις έγιναν από ομάδα νεαρών που με

απειλή μαχαιριού απέσπασαν κινητά από τους μαθητές.
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε η κατάσταση αποτελεί κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των παιδιών, τα οποία είναι φοβισμένα.
Ο Σύλλογος από την πρώτη επίθεση ήρθε σε επαφή με τη διεύθυνση του σχολείου και το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο. Αποφασίστηκε και ζητήθηκε συνάντηση γονιών, μαθητών με το Δήμαρχο ώστε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση και να συζητηθούν ξανά τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου στο κομμάτι που ο Δήμος θα μπορούσε να συμβάλλει.
Από την πλευρά της η Ελληνική Αστυνομία έχοντας από την αρχή ενημερωθεί από το σχολείο για τα συμβάντα, είναι σε επιφυλακή, ώστε να διαφυλάξει τους μαθητές και το χώρο γύρω από το σχολείο.
Η συνάντηση με τον Δήμαρχο ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη 5/10/16. Γι' αυτήν αλλά και για ότι νεώτερο θα ενημερωθείτε από τη σελίδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.