Τα τελευταια νεα

Το πήραμε το πήραμε το Περιφερειακό!!!!

Στο πίσω μέρος του μυαλού μας και μετά την επιτυχημένη περσινή πορεία, το είχαμε όλοι. Που να το φανταστούν όμως ακόμα και τα ίδια τα παιδιά όταν έφτιαχναν το γνωστό video που έγινε viral, ότι ήταν το πρώτο σημάδι για την κατάληξη αυτής της τρομερής αθλητικής χρονιάς. Φέτος μάλιστα, εκτός από τη διαδρομή χαιρόμαστε και για το τελικό της αποτέλεσμα.

Μία ομάδα όνειρο παρουσιάστηκε σήμερα στον τελικό η ομάδα μας. 


Δεμένη, προσηλωμένη στο στόχο της, με αθλητικό πνεύμα και συμπεριφορά. Όλα όσα χαρακτηρίζουν έναν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Σίγουρη ότι η νίκη θα έρθει, πάλεψε γι'αυτή μέχρι το τελευταίο λεπτό και τα κατάφερε. Ο Μπίλης χτύπησε για μία ακόμη φορά. Τελικό σκορ 1-0 και τα μετάλλια του Πρωταθλητή του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Μαθητών Λυκείου της Περιφέρειας Β' Αθήνας κρεμασμένα στους λαιμούς των παιδιών μας. 

Άλλες αθλητικές πληροφορίες δεν έχουμε, δεν είναι άλλωστε δουλειά μας να κάνουμε κριτική του αγώνα ούτε και ήταν αυτός ο σκοπός της διοργάνωσης. Προφανώς και μέσα στην ομάδα υπάρχουν ταλέντα που μπορεί στο μέλλον να ξανακούσουμε τα ονόματά τους. Για εμάς είναι απλώς τα παιδιά μας, οι συμμαθητές και φίλοι των παιδιών μας, που ανέβασαν το 1ο Λύκειο Χολαργού στην ψηλότερη θέση του βάθρου.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές-μαθητές για το αγωνιστικό τους πνεύμα, την προσπάθειά τους, το ήθος τους και την καταπληκτική τους απόδοση. Ίσως δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ξεπέρασαν τα όριά τους καθώς έδιναν αγώνες μέρα παρά μέρα, πέρα από τις υπόλοιπες ατομικές τους υποχρεώσεις. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και για τη συνέχεια και με την ομάδα που έχουν, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ίσως να μην είναι μόνο όνειρο. 

Πίσω όμως από κάθε πρωταθλητή υπάρχουν πάντα άνθρωποι που έχουν την ικανότητα με τον τρόπο του και από το πόστο του ο καθένας να τον καθοδηγούν, να τον κατευθύνουν και να βγάζουν από αυτόν ότι καλύτερο έχει ώστε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για τη δική μας ομάδα αυτοί οι άνθρωποι ήταν ο "έφορος"-συνοδός καθηγητής Παναγιώτης Μπαρμπαδήμος και ο τεχνικός σύμβουλος Χρήστος Βλάχος. Τους ευχαριστούμε που έκαναν τα παιδιά να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πάρουν αυτή τη χαρά. 

Για το τέλος αφήσαμε τους γονείς. Τους γονείς αυτών των παιδιών που έχουν κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα πηγαινοφέρνοντάς τα στους αγωνιστικούς χώρους, που ξεροσταλιάζουν στις κερκίδες καμαρώνοντας τα, περιμένοντας στιγμές σαν τη σημερινή. Και σε αυτούς αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Να χαίρεστε τα παιδιά σας και να τα βλέπετε να προοδεύουν και να σας κάνουν περήφανους.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.