Τα τελευταια νεα

Στην εφτάδα η EUPHORIA!!!!


  Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και σε κλίμα ενθουσιασμού ανάμεσα στα παιδιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η Μαθητική Εμπορική Έκθεση της Αθήνας του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση 2019», που διοργανώθηκε από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

  Πάνω από 1.800 μαθητές και μαθήτριες, από 58 Γυμνάσια και Λύκεια από την Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο αλλά και από τους Φούρνους Ικαρίας και την Κάλυμνο, ανάμεσά τους και το δικό μας Α1, παρουσίασαν πολύ έξυπνα προϊόντα. Όλες οι μαθητικές επιχειρήσεις είχαν το δικό τους περίπτερο, όπου παρουσίασαν και έθεσαν προς πώληση τα προϊόντα τους. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων των μαθητών θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς και κοινωφελείς σκοπούς.

Όπως μπορεί να διαβάσει κανείς και στις σελίδες του ΣΕΝ/JA “Απίστευτος ο ενθουσιασμός, τρομερή δουλειά, πολύ έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες, άψογα υλοποιημένες, πανέμορφα περίπτερα!!! Οι 15χρονοι επιχειρηματίες μας έχουν βάλει τα «γυαλιά»! Βλέπουμε τους κριτές ενθουσιασμένους και προβληματισμένους. Ποιοι θα είναι οι τρεις νικητές;»

 Τελικά το πρώτο βραβείο πήγε στη μαθητική επιχείρηση «Ποντοπόρεια» του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου, το 2ο βραβείο απονεμήθηκε στη Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» «New Generation Bank -NGB» του Αρσάκειου Λυκείου Πατρών, ενώ τo 3ο βραβείο κατέκτησε η Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» «Εράν music Α.Ε.» του 3ου ΓΕΛ Κηφισιάς.

 Το Α1 με την επιχείρηση «Euphoria» κάνοντας εξαιρετική δουλειά, κατάφερε να περάσει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού έχοντας μια αξιοπρεπέστατη παρουσία και κατέλαβε τελικά θέση μέσα στην πρώτη εξάδα!!!

 Από όλους εμάς πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους καθηγητές τους αλλά και στους εθελοντές γονείς που βοήθησαν. Πιστεύουμε ότι κατάφεραν να πετύχουν το στόχο του προγράμματος που όπως λέει το ίδιο το ΣΕΝ είναι να «ωθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες στην καινοτομία, να τους δίνει χαρά, ελπίδα και προοπτική για το επαγγελματικό τους μέλλον και να δημιουργεί τη βάση για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας».

Μπράβο παιδιά!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.