Τα τελευταια νεα

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το σχολείο μας


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22/7/2020 (εδώ μπορείτε να την παρακολουθήσετε), με θέμα-εκτός άλλων-
... "10. Γνωμοδότηση για την προσωρινή μεταφορά του 1ου Λυκείου Χολαργού", το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, δια της παρασταθείσας Προέδρου του, δήλωσε και τόνισε τα ακόλουθα :

   α) αποτελεί κόκκινη γραμμή η λειτουργία του 1ου ΓΕΛ Χολαργού ή και τμημάτων του σε απογευματινή βάρδια, στεγαζόμενο είτε στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού ή όπου και εάν αυτό ήθελε τελικώς αποφασιστεί να μετεγκατασταθεί.

   β) αποτελεί πάγια και εξ αρχής θέση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Η ΜΗ παράλληλη εκτέλεση των εργασιών στο 1ο ΓΕΛ Χολαργού με τη λειτουργία του Λυκείου εντός του χώρου του εργοταξίου είτε όλου, είτε τμημάτων αυτού.

   γ) αποτελεί πάγια και εξ αρχής θέση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας η ανάγκη σύγκλησης από πλευράς της Δημοτικής Αρχής μιας ευρείας συνάντησης εκπροσώπων όλων των άμεσα ενδιαφερόμενων και εμπλεκόμενων φορέων (Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δ/ντων Σχολικών Μονάδων Δ.Ε. Χολαργού, Συλλόγων Διδασκόντων, Συλλόγων Γονέων και εκπροσώπων Μαθητικών Κοινοτήτων), προκειμένου να εκτεθούν προτάσεις, ώστε να ληφθεί μια αποδεκτή λύση ευρείας συναίνεσης, με επίκεντρο το μέγιστο δυνατόν όφελος για τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Χολαργού, καθώς και  για αυτούς των λοιπών σχολικών μονάδων, που τυχόν επιλεγούν ως σχολικές μονάδες μετεγκατάστασης.

   δ) διόλου λιγότερο σημαντικό, τονίστηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου μας η κατάσταση απαξίωσης και καταστροφής σημαντικού μέρους της υλικοτεχνικής υποδομής του 1ου ΓΕΛ Χολαργού, κατά την μέχρι τώρα εκτέλεση των εργασιών στο Λύκειο (δείτε εδώ το σχετικό φωτογραφικό υλικό).

Σχετικά με τα παραπάνω διαβάστε εδώ και την από 25 Ιουλίου 2020 Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Παπάγου-Χολαργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.