Τα τελευταια νεα

Με την ΠΑΡΕΑ μας....


  Κάθε μέρα αγωνιζόμαστε με όλη μας τη δύναμη για τις οικογένειες και τα παιδιά μας. Εκεί έξω όμως, σ' αυτό τον υπέροχο κόσμο που φτιάξαμε για να ζούμε,

ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και ιδιαίτερα στη χώρα μας, βρίσκονται άνθρωποι που για να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις δικές τους οικογένειες και για τα δικά τους παιδιά χρειάζονται τη βοήθειά μας. Όση μπορούμε να προσφέρουμε, όση μας περισσεύει.
  Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό, μιασυνανθρώπων μας προσπαθεί κατευθύνοντας και οργανώνοντας εμάς τους υπόλοιπους, να προσφέρει οπουδήποτε μπορεί. Μπορείτε να διαβάσετε ποιοί είναι και τι κάνουν στη σελίδα τους εδώ και να τους βρείτε στο Facebook εδώ
Αυτοί είναι που διοργανώνουν τη δράση που βλέπετε στην αφίσα. Και αυτούς είναι που θέλουμε κι εμείς να συμπράξουμε. Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας και το ψάχνουμε και το προσπαθούμε αρκετό καιρό τώρα. Αυτή είναι η στιγμή.

  Όποιος μαθητής ή μαθήτρια θέλει, μπορεί να ετοιμάσει ένα σακίδιο με τα είδη που αναφέρονται στην αφίσα και να τα φέρνει από αύριο 2/3 και μέχρι την επόμενη Πέμπτη 10/3 στην αίθουσα του Συλλόγου στο σχολείο. Επίσης όποιος γονέας επιθυμεί να κάνει το ίδιο, μπορεί αν δεν γίνεται μέσω του παιδιού του, να επικοινωνήσει με την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χαμηλοθώρη στο 6976975283 για να κανονίσει κάποια συνάντηση. 
Τα περισσότερα από τα παιδιά που υπάρχουν στα μέρη φιλοξενίας είναι από νεογέννητα ως 12-13 ετών. Αυτός είναι και ο λόγος που ετοιμάζουμε σακίδια για πιο μικρά παιδιά και η λίστα των πραγμάτων είναι διαμορφωμένη ανάλογα με αυτές τις ηλικίες. Σκοπός είναι να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα σακίδια αφού η ανάγκη των μικρών μας φίλων είναι τεράστια!
Την επόμενη Πέμπτη, θα συγκεντρωθούν όλα τα είδη και επιθυμία μας είναι αντιπροσωπεία του Συλλόγου και μαθητών, να μεταβούν στον Πειραιά για να τα παραδώσουν.
Τελικά ούτε μόνο τρεις είναι, ούτε μόνο γιαγιάδες, ούτε μόνο στη Λέσβο. Είμαστε πολλοί περισσότεροι-ευτυχώς.

Καλό σας μήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.