Τα τελευταια νεα

Και ναι ξαναγίναμε όλοι μικρά παιδιά, για καλό σκοπό


  Απίστευτη ήταν η ανταπόκριση των παιδιών μας που δέχθηκαν να συμμετέχουν στο κοινό εικαστικό εργαστήρι με τα παιδιά του 2ου και του 3ου Νηπιαγωγείων Χολαργού.
16 αγόρια και κορίτσια μαθητές από τη Β´ και τη Γ´ του Λυκείου μας, έφυγαν συνοδεία ομάδας γονέων του Συλλόγου μας μετά το σχόλασμα-και αυτό πρέπει να το τονίσουμε-για να πάνε να συναντήσουν τα 5χρονα νηπιαγωγάκια και να

ζωγραφίσουν μαζί κάρτες για τα προσφυγόπουλα που θα παραλάβουν τα σακκίδια που συγκεντρώνουμε.
  Απίστευτη ήταν και η ατμόσφαιρα στις δύο αίθουσες του νηπιαγωγείου. Τα μικρά, μας είπαν οι δασκάλες τους ότι από νωρίς περίμεναν με μεγάλη αγωνία τη συνάντηση. Τα μεγάλα τα δικά μας, οι δύσκολοι έφηβοι, έγιναν αμέσως ένα με τα μικρά. Σαν φιλαράκια που γνωρίζονταν από καιρό, αντάλλασσαν πειράγματα και αστεία στις ομάδες που δημιούργησαν.
"Είναι γίγαντες δεν μπορώ να ζωγραφίσω μαζί τους" είπε ο μικρός Νίκος για τον Ερμή και τον Ανδρέα. Στο τέλος παίζανε κυνηγητό και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά.
"Τι όμορφα μακρυά μαλλιά έχεις" είπε η μικρή Τζένυ στη Μάρω και συνέχισε "κι εγώ είχα, τα έκοψα όμως για να τα δώσω στα παιδάκια που δεν έχουν"...
Μια μεγάλη κουβέντα από ένα τόσο μικρό στοματάκι, που έκανε το 16χρονο κορίτσι να βουρκώσει... 
  Τα παιδιά μας βρήκαν περίπου μιάμιση ώρα ελεύθερου χρόνου από αυτόν τον ανύπαρκτο, μεταξύ σχολείου και φροντιστηρίου για να το αφιερώσουν απολύτως συνειδητά, ειλικρινά και ευασθητοποιημένα, σε μία δράση αλληλεγγύης διπλής ανάγνωσης.


  Ο Σύλλογος Γονέων θέλει να ευχαριστήσει την καθηγήτρια πληροφορικής κα Φρατζεσκάκη που μας συνόδευσε στη επίσκεψη, την υποδιευθύντρια κα Χριστοφυλάκου για την πολύτιμη βοήθεια στην οργάνωση και τους γονείς Μαρία Ξένου και Χρήστο Αργυρόπουλο που μας βοήθησαν στη μεταφορά των μαθητών. Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις νηπιαγωγούς των 2ου & 3ου νηπιαγωγείων, για την όμορφη συνεργασία και θερμή φιλοξενία.
Αφήσαμε για τέλος επίτηδες, για να μείνει και σε εσάς το μεγαλύτερο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".
Πραγματικά μέσα από την καρδιά μας, στα παιδιά μας, που όχι μόνο ανταποκρίθηκαν θετικά στην ιδέα μας αλλά ήταν απόλυτα θετική η παρουσία και η συμβολή τους στην όλη δράση.

ΥΓ
Ένα σακίδιο για το δρόμο


" نتمنى لكم ان تجدوا الحب والسلام أينما ذهبتم. طريق السلامة
 أنشالله بسلامت راهى باشيد و به هر كجا كه وارد مى شويد قرين تان محبت و صلح باشد.."

 σημαίνει:" Have a safe journey! Hope you find peace and love anywhere you go."

  Έχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα από πολλούς, όχι μόνο γονείς του σχολείου μας, για σακίδια που δεν έχουν προφτάσει να ακόμα παραδοθούν. Επίσης, από την ΠΑΡΕΑ μας ενημέρωσαν ότι καλό θα είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό σακιδίων μπορούμε, γιατί τα παιδιά είναι πάρα πολλά και δεν είναι ωραίο να δοθούν μόνο σε κάποια. Έτσι αποφασίσαμε να παρατείνουμε για ακόμη μία εβδομάδα το χρόνο παράδοσης. Είμαστε στα 40 και συνεχίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.